top of page

Ostesufflè

4-6 porsjonar

3 ss meierismør

4 ss kveitemjøl

3 dl mjølk

5 egg

300 g Pøyg eller Trave

1 ts salt

Lag ein tjukk, kvit saus av smør, mjøl og mjølk. Del egga og stivpisk eggakvitene. Bland plommene, revet ost og salt i sausen. Her kan ein og tilsetta skinke om ein vil. Rør forsiktig inn eggakviten, litt om gongen. Hell i smurt form. Steik suffleen på 180*C i steikeovnen i ca 50minutt og servèr straks. 

Hilde og Joar Hauge

Fistervegen 64

4139 FISTER

Tlf.nr. Joar: 97 18 45 15

Tlf.nr. Hilde: 97 63 57 91

post@ryfylkegardsysteri.no

Medlem av:

norsk gardsost.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2025 HILDE HAUGE.
 

bottom of page